2017-01-25

Kundcase

Vill du veta mer om våra kundcase? Kontakta Joakim Schelin eller Magnus Lexén så berättar de mer!

Tävlingsadministration för Ishockey

Vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet sträcker sig mer än tjugo år tillbaka. Tillsammans med dem har vi utvecklat deras tävlingsadministration och statistiksystem. Det innefattar spelarlicensiering, övergångar, serielottning, domartillsättning m.m. Plus applikationer för inmatning av statistik, och presentation av informationen på webb, appar och API för distribution till externa intressenter. Läs mer om alla system som vi utvecklar till SIF »

SIF - logo - Impleo IT Solutions AB

Administration- och anmälningssystem för Cykellopp

Vi har arbetat tillsammans med Vätternrundan sedan 1995 och har vid det här laget en ganska klar bild av deras verksamhet. Tillsammans med dem har vi utvecklat deras affärssystem och anmälningssystemet Mina sidor. I systemet hanterar Vätternrundan i dagsläget mer än 295 000 deltagare, lopp, betalningar, reparationer, språk, rapporter och statistik, o.s.v. Själva anmälningsprocessen ställer stora krav på prestandan, då tiotusentals anmälningar skall hanteras på bara några minuter. Vi har utvecklat funktioner för liveprint i samband uthämtning av startbevis och nummerlappar för att deltagarna på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt ska få sina nummerlappar. Under loppen distribuerar vi mellantider och sluttider via SMS och webb. Läs mer om alla system som vi utvecklar till Vätternrundan »

Vätternrundan - logo

Webbshop och intranät med integration med affärssystem

Flisby är en av de större aktörerna i sin bransch och erbjuder Sveriges största utbud av marktäckning. För att kunna få in befintlig affärslogik och kunna tillmötesgå Flisby högt ställda krav på design, flexibilitet och möjligheten att integrera befintligt affärssystem, valde vi i ett tidigt skede att ta fram en helt skräddarsytt system till dem. I vår egna webbshop kan vi göra speciallösningar och snabbt genomföra förändringar. Inget är omöjligt! I projektet jobbar även vår sedan länge samarbetspartner Byrån Kommunikation. Tillsammans ser vi till att hela tiden hålla Flisbys webbshop på en hög nivå när det gäller SEO, design osv.

Flisby AB - logo

Hemsida och administrationssystem

Ny Position hjälper företag med rekrytering, engagera medarbetare och hitta interimskonsulter. Vi har tillsammans med Byrån Kommunikation byggt deras hemsida, som har förändrats en hel del sedan 2009 då vi levererade den första versionen till dem. När det gäller Ny Position så hör dock den publika hemsidan till det lilla arbetet. ”Bakom” hemsidan döljer sig ett administrationssystem, en CV-databas med nära 13 000 kandidater, som Ny Positions personal arbetar i dagligen, för att hantera lediga tjänster, kandidater och interimskonsulter osv. Här söker de i CV-databasen, gör de urval, matchar kompetens, följer upp och mejlar kunder, arbetssökande och interimskonsulter. Ett oumbärligt ”affärssystem” för den dagliga verksamheten.

Ny Position - logo

Hemsida/intranät med koppling till affärssystem

Till Fastighets AB Radiomasten och Viskaforshem AB har vi utvecklat hemsidor med intranät som har koppling till fastighetssystemet REAL. Nu slipper de dubbelarbetet med att lägga in data om fastigheter, objekt, osv. Ändras informationen om en fastighet eller om en lägenhet sätts som ”Ledig” kommer detta alltså även hamna på hemsidan. Tack vare kopplingen till affärssystemet (REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se) och våra skräddarsydda funktioner är nu hemsidan riktigt enkel att förstå och underhålla.

Fastighets AB Radiomasten - logo
Viskaforshem logo - Impleo IT Solutions AB