fbpx

Ny hemsida / intranät till Ny Position

Roligt, roligt! Idag lanserade vi Ny Positions nya hemsida http://www.nyposition.se och intranät! Både den publika hemsidan och intranätet/cv-databasen har fått en del strukturförändringar och ny design. Den första versionen av hemsidan levererade vi redan 2009.

I sitt intranät hanterar Ny Position lediga uppdrag, kandidater, gör urval, kommenterar och mejlar, osv. I dagsläget hanterar de närmare 10 000 kandidater i sin CV-databas. Nytt för i år är också den nya sökfunktionen som inte bara söker i databasen utan även i kandidaternas uppladdade dokument. För att göra det lite enklare att göra avancerade frågor har vi även tagit fram ett användarvänligt och fiffigt gränssnitt som automatiskt skapar booleska-uttryck.

Vi är tillsammans med Byrån kommunikation http://www.byran.se, som har tagit fram designen till den publika hemsidan, mycket mycket nöjda med resultatet. Tack för ett trevligt samarbete alla inblandade!

Ny Position hjälper företag med rekrytering och att engagera medarbetare. Webbapplikationen använder Lexen IT-konsults CMS-system som har kompletterats/anpassats för att helt passa Ny Positions krav/önskemål. I systemet hanterar Ny Position; tjänster, arbetssökande, cv, urval, mejl-utskick, etc. Applikationen använder den senaste .Net-tekniken med MS SQL Server 2005, Linq och webservices. Projektet utvecklas helt objektorienterat och med flera lager/projekt för att det ska vara möjligt/enklare att använda/kommunicera affärslogiken med andra system, andra/nya gränssnitt i framtiden.

Ny Position - startsida 2015 med gränssnitt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.