fbpx

80% på mindre än 60 sekunder! – Vätternrundans anmälningssystem klarade trycket igen.

Klockan 19.00 igår öppnade anmälan till Vätternrundan och det var åter dags för vårt anmälningssystem att bekänna färg. Trycket var som vanligt högt då en väldans massa människor sitter beredda att så snabbt som möjligt trycka på knappen för att ha möjlighet att få sin önskade starttid. På mindre än en minut var 80% av Vätternrundans 23 000 platser bokade!

Efterfrågan på de åtråvärda platserna har alltid varit högt. Ett år tog alla platser slut på 81 sekunder, ett annat år klarade en brandvägg inte av alla samtida besökare och systemet låg nere en stund. Några gånger har vi fått kritik för att det inte gick att uppdatera anmälningssidan eller att några absolut visst klickade på knappen tidigare än de registrerade 20-30 sekunderna efter att anmälan öppnades. Internet har det helt enkelt rätt tufft under några minuter. Men hittills har vårt anmälningssystem alltid klarat trycket perfekt!

Nu ser vi fram emot cykelveckan 2019! Till dess ska vi förfina Liveprint (vårt system för att skriva ut nummerlappar, koppla ihop deltagare och chip, läs mer om Liveprint) ytterligare, och siktar tävlingsinriktade som vi är, på att öka nöjd-kund-indexet ett par snäpp. Med tanke på att vi troligen redan har högst nöjd-kund-index när det gäller nummerlappsutdelning (95%) på stora lopp i Sverige är det kanske högt ställda mål. Men vi tror att vi lyckas!

Tack Vätternrundan för ett långt, mycket trevligt och roligt samarbete! 

Läs mer om vårt samarbete med Vätternrundan här

Vätternrundans anmälningssida x 2 - Beredd att trycka på knapparna - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.