fbpx

Nu släpper vi Flisbys nya responsiva webshop

Lagom till våren kommer farande lanserar vi idag Flisbys nya webshop/hemsida: http://www.flisbyab.se. Ett mycket spännande och roligt projekt som vi förutom med Flisby har utvecklat tillsammans med Byrån http://www.byran.se. Flisby har med sina snart 50 år i branschen marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. De var även tidiga med försäljning via postorder och internet. Vi levererade vår första webbshop till dem 2009 och sedan dess har försäljningen via hemsidan ökat för varje år. Allt fler inser fördelarna med att enkelt, i lugn och ro, titta runt i ett komplett och uppdaterat utbud av marksten och trädgårdstilllbehör och dessutom få en smidig hemleverans. Varför inte testa den nya smidiga funktionen Stenväljaren redan nu: http://www.flisbyab.se/stenvaljaren?

Webshopen är utvecklad med s.k. responsiv teknik, vilket innebär att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Besökaren kan alltså surfa till sajten med en mobiltelefon, surfplatta eller dator och hemsidans layout anpassas efter besökarens plattform/skärmupplösning. Vi är som sagt jättenöjda med resultatet och tackar för ett bra och utvecklande samarbete med Byrån och Flisby AB. Läs mer om Lexen IT-konsult och vad vi kan hjälpa till med på vår hemsida http://impleoit.se.

Ni som inte vill veta något om tekniken kan sluta läsa här och kanske kolla på det publika resultatet http://www.flisbyab.se./

Någon som läser vidare?

Webshopen/webbapplikationen bygger på Lexen IT-konsults stora CMS-system som har anpassats och kompletterats med kundspecifika önskemål, som t.ex. en programvara för att synkronisera data med Flisbys affärssystem. Webbshopen/hemsidan är utvecklad i ASP.NET (C#), MS SQL Server, JQuery, HTML5, Twitter Bootstrap och andra open source-lösningar för att skapa en trevlig upplevelse och underlätta programmering, m.m. Projektet är helt objektorienterat och har flera lager/projekt för att det ska vara möjligt/enklare att använda/kommunicera/komplettera affärslogiken med/från andra system, andra/nya gränssnitt i framtiden.

Flisby AB - startsida webshop 2014

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.