fbpx

Hej kunder! Nu går Lexen IT-konsult samman med Impleo IT Solutions

Nu händer det grejer. Bra grejer!

Jag har länge jobbat ihop med Impleo IT Solutions AB. Vi har bl.a. utvecklat Vätternrundans anmälningssystem och Svenska Ishockeyförbundets administrationssystem tillsammans.

Både Impleo och jag har den senaste tiden haft planer på att expandera, så vi bestämde oss för att i en pågående expansionsfas att Lexen IT-konsult AB nu blir en del av Impleo IT Solutions AB.

Jag och Impleo ser stora möjligheter att utveckla/expandera den verksamhet jag nu tillför dem i form av mitt kompetensområde och mina kunder. För er del är detta enbart en bra förändring. Det kommer finnas mer kompetens och ytterligare sex personer som kan hjälpa till. Den höga servicenivå jag hoppas att ni upplever kommer att fortsätta på samma höga nivå, och vi kommer ha möjligheten att ta ännu större projekt m.m.

Jag tycker detta ska bli jättekul och jag hoppas att vi ska kunna växa ytterligare. Övergången kommer att träda i kraft 1 januari 2017, och jag räknar med att allting fortsätter som vanligt, men ännu bättre!

Ni har varit och kommer fortsatt att vara mycket viktiga för mig, och jag hälsar er nu varmt välkomna till Impleo IT Solutions AB.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.