fbpx

Impleo expanderar

Som ett led i en pågående expansionsfas blir Lexen IT-konsult AB nu en del av Impleo IT Solutions AB. Bolagen har ett långvarigt samarbete sedan tidigare vilket nu fördjupas i syfte att tillsammans växa ytterligare.

”Digitaliseringen av det svenska samhället är ännu i sin linda, och här vill vi vara med och bidra. Lexen IT-konsult AB kommer att tillföra kompetens som gör att vi kan erbjuda ett mer heltäckande koncept inom utveckling och digitalisering”, säger Joakim Schelin på Impleo. ”Vidare får vi också möjlighet att jobba med ett antal nya spännande kunder och verksamhetsområden.”

Impleo jobbar med utveckling av verksamhetsspecifika system, och har i dagsläget tre huvudsakliga ben att stå på: Sport & statistik, Digitala medlemskort och Elevadministration. Impleo driver bl.a. sajten stats.swehockey.se, apparna Cardskipper och Swehockey samt Vätternrundans anmälnings- och resultatsystem.

Lexen IT-konsult AB har lång erfarenhet av systemutveckling och webbutveckling och erbjuder små och medelstora företag kundanpassade hemsidor/intranät och verksamhetsstöd för webben.

Impleo IT Solutions AB - logo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.