fbpx

Nu har vi lanserat Viskaforshems nya hemsida!

Besöker man Viskaforshems nya hemsida via en vanlig dator så märker man kanske inte så stor skillnad mellan den nya hemsidan och den gamla. Nu visas visserligen alla fastigheter och hyresobjekt, vilket de inte gjorde förut, och det har kommit till lite ändringar och justeringar som gör att den känns lite modernare, men den stora förändringsupplevelsen får nog besökare som surfar på en padda eller smartphone, eftersom den nya hemsidan är mobilanpassad (responsiv). Detta gör också att hemsidan hamnar högre upp i ett sökresultat eftersom Google rankar mobilanpassade hemsidor högre. Men! En ännu större upplevelse kommer förmodligen administratörerna av hemsidan att få, för nu finns en koppling till Viskaforshems fastighetssystem REAL. Nu slipper de dubbelarbetet med att lägga in data om fastigheter, objekt, osv. Ändrar man informationstexten om en fastighet eller sätter en lägenhet som ”Ledig” kommer detta alltså även hamna på hemsidan. Viskaforshem har alltså en hemsida, som tack vare kopplingen till affärssystemet (REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se) och våra skräddarsydda funktioner är enkel att förstå, och inte kräver så mycket underhåll.

Vi önskar Viskaforshem varmt välkomna till Lexen IT-konsult och hoppas att de kommer att trivas med oss och sin nya hemsida.

Hemsidan/webbapplikationen bygger på Lexen IT-konsults CMS-system som har anpassats och kompletterats med kundspecifika önskemål, som t.ex. koppling till Viskaforshems affärssystem (REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se), tabeller och gränssnitt för att Viskaforshem själva enkelt ska kunna administrera sin hemsida. Fastigheter, byggnader, områden, adresser, objekt, om en lägenhet är ledig eller ej, osv. hämtas från affärssystemet. Denna information mappas och kompletteras bl.a. med illustrerande texter, bilder och dokument i Viskaforshems nya hemsida/webbapplikation och presenteras automatiskt på hemsidan när något har uppdaterats i affärssystemet.

Hemsidan/webbapplikationen är utvecklad i ASP.NET (C#), MS SQL Server, Twitter Bootstrap, JQuery, HTML5.

Viskaforshems hemsida - Lexen IT-konsult

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.