fbpx

Nu lanserar vi Vätternrundans nya ”Mina Sidor”

Nu har Vätternrundans nya anmälningssida ”Mina sidor” https://mypages.vatternrundan.se släppts. Lexen IT-konsult AB, http://impleoit.se har tillsammans med http://www.impleoit.se och http://www.ohmy.se utvecklat ”Mina sidor”. Vi är jättenöjda med resultatet och tackar Vätternrundan än en gång för förtroendet. Det är ett riktigt trevligt samarbete och ett väldigt roligt och spännande projekt.
Vår ”smygrelease” av det nya anmälningssystemet och möjligheten att göra intresseanmälningar, låta förbokade grupper betala sin anmälningsavgift och ev. försäkring har inte gått obemärkt förbi. Fem minuter efter releasen hade det gjorts över 70 intresseanmälningar. Nu en timme senare är det över 400 intresseanmälningar. Många av dem har även nyttjat en av många nya funktioner som t ex ”Bjud in en vän” för att skapa en grupp.
Den mest uppskattade nyheten när anmälan till Vätternrundan öppnar den 4 november kl. 19.00, kommer sannolikt vara att det nu mera räcker att mata in anmälningskoden och klicka på en knapp, för att anmäla sig själv eller en hel grupp. Hur lång tid tar det innan platserna tar slut i år???

Vätternrundan - exempel Mina Sidor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.