fbpx

Premiär för Radiomastens ny responsiva hemsida / intranät

I dag är vi lite extra glada och stolta, för i dag lanserade vi Fastighets AB Radiomastens nya responsiva hemsida http://www.radiomasten.se. Att webbplatsen är responsiv, innebär att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Besökaren kan alltså surfa till sajten med en mobiltelefon, surfplatta eller dator och hemsidans layout anpassas efter besökarens plattform/skärmupplösning. Målet har varit att få en modern hemsida som är intuitiv och enkel för både besökare och webbadministratörer. En hemsida som tack vare kopplingen till affärssystemet (REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se) och våra skräddarsydda funktioner är enkel att förstå och inte kräver så mycket underhåll.

För er som inte vill veta något om tekniken kan sluta läsa här och kanske kolla på det publika resultatet här http://www.radiomasten.se.

Någon som läser vidare?

Hemsidan/webbapplikationen bygger på Lexen IT-konsults stora CMS-system som har anpassats och kompletterats med kundspecifika önskemål, som t.ex. koppling till Radiomastens affärssystem (REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se), tabeller och gränssnitt för att Radiomasten själva enkelt ska kunna administrera sin hemsida. Fastigheter, byggnader, områden, adresser, objekt, om en lägenhet är ledig eller ej, osv. hämtas från affärssystemet. Denna information mappas och kompletteras bl.a. med illustrerande texter, bilder och dokument i Radiomastens nya hemsida/webbapplikation och presenteras automatiskt på hemsidan när något har uppdaterats i affärssystemet.
Hemsidan/webbapplikationen är utvecklad i ASP.NET (C#), MS SQL Server, JQuery, HTML5. Projektet är helt objektorienterat och har flera lager/projekt för att det ska vara möjligt/enklare att använda/kommunicera/komplettera affärslogiken med/från andra system, andra/nya gränssnitt i framtiden.

Fastighets AB Radiomasten - hemsida

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.