fbpx

Oj vad det går fort!

Under hösten, vintern och våren har vi haft väldigt mycket att göra. Det är och har varit full fart hela tiden. Av den anledningen har vi tyvärr inte prioriterat att skriva så mycket, eller uppdaterat vår egen hemsida. Det är m.a.o. hög tid att lägga ut en post med lite information om de lite större projekt som vi har arbetat med under perioden.

Vätternrundan
Ett mycket spännande och inspirerande uppdrag som vi har arbetat mycket med är Vätternrundans ”Mina sidor” https://mypages.vatternrundan.se. Mina sidor har vi utvecklat tillsammans med Impleo, http://www.impleoit.se och OhMy, http://www.ohmy.nu. Just nu utvecklar vi bl.a. funktioner/gränssnitt för att en kund ska kunna betala sina reparationsfakturor och se sin orderhistorik.

Linotol
Ett annat trevligt och mycket inspirerande uppdrag är Linotols (http://www.linotol.se) intranät, som fylls med allt fler verksamhetsstödjande funktioner. Linotol har uppdrag på många olika platser i Sverige och har insett fördelarna med ett intranät för att bl.a. samla in data genom att låta sina anställda själva skicka in sina tidrapporter, byggrapporter, tillbudsrapporter och beställa skyddsutrustning och kläder via intranätet.

Flisby AB
Den nyligen uppdaterade webbshopen http://www.flisbyab.se är ett annat utmanande och roligt uppdrag som vi har arbetat en hel del med under vintern/våren. För 5-6 år när vi släppte den första versionen av den webbshopen frågade många oss om det verkligen är en bra idé att sälja sten på nätet. Vi säger det igen: Absolut! Försäljningen ökar för varje år och vi tror att den nya responsiva hemsidan med den nya funktionen Stenväljaren kommer att förenkla ytterligare och göra det ännu smidigare att få en överblick av utbudet som leder till köp och smidiga leveranser.

Ny Position
Rekryterings- och HR-företaget Ny Position http://www.nyposition.se hanterar sina kandidater i sitt, (av oss utvecklade) intranät/CV-databas. Ny Position är en av våra första kunder och deras framåtanda och vilja att utveckla systemet och verksamheten inspirerar och sporrar oss mycket. Kandidater registrera sig/loggar in (fyller i/ändrar sina uppgifter och erfarenheter och laddar upp sitt CV) och söker jobb. På internsidorna lägger Ny Position in lediga jobb och med hjälp av en avancerad sökfunktion hittar de lämpliga kandidater och göra urval/uppföljning. Systemet vidareutvecklas ständigt och snart ska vi även göra de uppladdade dokumenten sökbara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.