fbpx

PAM elevadministration får nytt utseende – Release december 2017

PAM 4.0

Äntligen har vi tagit fram en logga och en grafisk profil till vårt uppskattade deltagarsystem: PAM elevadministration. Vi jobbar dessutom för fullt med att ge systemet en ny design för att matcha den framtagna grafiska profilen, som vi räknar med att släppa under december 2017. Vi tycker uppdateringen känns jättekul och hoppas att den kommer att tas emot lika positivt som vi känner för den.

Förhoppningen är att det ska bli ännu enklare att navigera och jobba i PAM, men framförallt ska systemet kännas lika modernt som det gjorde när vi lanserade PAM första gången. Naturligtvis kommer PAM 4.0 skapa lika bra faktureringsunderlag, vara lika anpassningsbart och lätt att integrera med andra system som tidigare versioner.

För er som inte vet vad PAM är

PAM elevadministration är ett system för att administrera elever och deltagare i olika utbildningar och arbetsmarknadsinsatser. Systemet har stöd för samtliga uppdragstyper: AF, Vuxenutbildning, Yrkesutbildning, SFI, m.fl. och har stöd för kundspecifika fakturaunderlag som t.ex. Arbetsförmedlingens självfakturering och rekvisition.

Läs mer om PAM elevadministration

PAM Elevadministration - Impleo IT Solutions AB

One thought on “PAM elevadministration får nytt utseende – Release december 2017

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.