fbpx

Redovisningsekonom gärna med erfarenhet av projektledning

Impleo IT Solutions tar vid där generella IT-system blir för kantiga. Vi hjälper företag och organisationer med digitalisering och anpassningar för att effektivisera verksamheten. Vår långa erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar som är anpassade till kundernas behov har inte bara gett oss teknisk erfarenhet, utan också djup förståelse för olika branscher och verksamheter. Vi är bra på att driva digitalt förändringsarbete och hjälper våra kunder att navigera och välja rätt väg i sin digitalisering.

Det går bra för oss! Vi har flera spännande projekt på ingång och våra kunder vill bygga vidare på sina system. Just nu är vi sju medarbetare, men vi behöver bli fler.

Vi söker nu en redovisningsekonom, gärna med erfarenhet av att driva projekt. Tjänsten kommer även innehålla en hel del testning av våra system. Du ska vara självgående, noggrann, ansvarstagande och van att sköta den löpande bokföringen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av testning, men får gärna ha nosat lite på hur det är att arbeta som projektledare. Du kommer att ha viss kundkontakt och vara den som driver projekten. Vi ser därför gärna att du är driven, självgående och jobbar strukturerat.

Du kommer ensam ansvara för den löpande bokföringen till fem olika företag: kundreskontra, leverantörsreskontra, avstämning av in- och utbetalningar, momsdeklarationer, kvartalsrapportering, osv.

Vi tror att tjänsten kommer innebära c:a:

  • 25% bokföring
  • 50% projektledning
  • 25% testning och annat

Du behöver inte vara en fullfjädrad projektledare med IT-bakgrund eller ha erfarenhet av testning, men vi ser gärna att du har framåtanda och viljan att utvecklas.

Kompetens:

  • Några års erfarenhet som redovisningsekonom eller motsvarande.
  • Erfarenhet av projektledning eller motsvarande vilja att bli en vass projektledare.

Meriterande:

  • Erfarenhet av Fortnox.

 
Vi jobbar nära varandra, har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi har kul på jobbet och arbetar med frihet under ansvar. Vi engagerar oss fullt ut i våra kunders utmaningar, och vill alltid leverera en hög servicenivå.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i den centralt belägna gamla brandstationen i Motala och vi hyr ut kontorsplatser till andra företag. Just nu är vi totalt c:a 15 personer inom olika branscher i våra lokaler, vilket skapar en unik och riktigt spännande och kreativ miljö.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Senaste ansökningsdatum är 30 september 2017.

Skicka din ansökan till work@impleo.se
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ikon - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.