fbpx

Release! Nu släpper LG Collection sin produktkonfigurator / designverktyg!

LG Collection är en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor, som samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Vi har tillsammans med Cadcraft utvecklat ett system som gör ett komplicerat produktköp enkelt!

Nu är det äntligen dags att presentera resultatet av ett gediget och mycket roligt arbete. Efter en lång utvecklingsprocess och intern testning av konstruktörerna på LG, är det nu äntligen premiär för LG Collections produktkonfigurator. Konfiguratorn / designverktyget kommer att generera de flesta ordrar och ritningar när det gäller bänksskivor och stänkpaneler, och kommer att spara LG Collection otroligt mycket telefontid och konstruktionstimmar.

Cadcraft är proffs på Smart industri och CAD. Vi är som vanligt starka på webbsidan, och tillsammans har vi utvecklat ett riktigt kraftfullt system, som för LG, gör ett komplicerat produktköp enkelt. Extra roligt med samarbete och att utveckla system som effektiviserar eller på något sätt underlättar den dagliga verksamheten!

För slutkonsumenter som saknar inlogg är detta ett inspirationsverktyg som är tänkt att underlätta planerandet av kök. För återförsäljare är systemet lite roligare. Nu kan de logga in och tillsammans med slutkunden, eller själva, direkt designa och beställa bänkskivor och stänkpaneler. Återförsäljaren väljer form på bänkskivan, matar in mått, väljer material, kantprofiler, eventuell håltagning, urskärning, tillbehör, osv. När återförsäljaren har gått igenom alla steg i produktkonfiguratorn genererar en CAD-server en ritning och affärssystemet räknar ut vad alla detaljer i konfigurationen kostar. När kunden är nöjd med sin ritning/konfiguration kan hen välja att lägga den i en varukorg och fortsätta att bygga fler bänkskivor och/eller stänkpaneler, eller direkt klicka på orderknappen. Systemet genererar då en order i affärssystemet (AX), en plocklista och en ritning för produktion.

LG Collections produktkonfigurator skärmdump steg 2 - Impleo IT Solutions AB

Release! LG Collection Produktkonfigurator, designverktyg - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.