fbpx

Roligt, roligt! Ny kund, nya samarbeten och ett ordentligt utmanande uppdrag!

Efter ett långt arbetsmöte, en hel del jobb med förstudie och skissande på hur konfiguratorn (för att konfigurera och beställa bänkskivor) ska fungera och se ut, har LG Collection nu tackat ja till Cadcrafts offert. Vi tackar Cadcraft och naturligtvis LG Collection för förtroendet och ser fram emot ett utvecklande och mycket spännande uppdrag.

LG Collection är specialister på bänkskivor och erbjuder helt enkelt toksnygga bänkskivor till framförallt kök. De erbjuder bänkskivor (och stänkskivor) i glas, laminat, hi-macs, sten, trä och skräddarsyr dem med diskbänk och urtag/extrautrustning och naturligtvis rätt mått.

Detta är en väldigt spännande utmaning, och det ska bli riktigt roligt att jobba tillsammans med PLM-leverantören Cadcraft som är experter på Autodesks produkter och produktkonfigurering. Lexen IT-konsult ska utveckla webbapplikationen där återförsäljare ska kunna logga in, konfigurera och beställa bänkskivor. Återförsäljaren väljer material, diskbänk, kantlister osv. (som hämtas från LGs affärssystem Dynamics AX), anger mått och ev. extrautrustning, fasning, urtag m.m. Webbapplikationen kommunicerar med Cadcrafts server som i slutet av konfigurationen genererar en bild på hur den färdiga bänkskivan kommer att se ut och en ritning med plocklista, sågmått, pris osv. När kunden skickar sin beställning genererar systemet en order som skickas direkt in i affärssystemet.

LG Collection Cadcraft logo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.