fbpx

Swehockeyappen har ett snittbetyg på 4,4 och det känns riktigt riktigt bra!

Det är en verkligen en utmaning att göra en app som alla gillar. Att den dessutom ska hantera all svensk ishockey från knattelag till SHL och alla olikheter och undantag som det för med sig är komplicerat. Att vi gör det med ganska små medel gör det inte lättare. Men nu börjar vi alltså närma oss vårt högt uppsatta mål!

Givetvis kommer vi fortsatt få en stjärna av de som tycker att 20 kr per säsong är för dyrt och att appen ska vara gratis. Detta har vi tyvärr ingen lösning på, om de inte kan programmera och vill hjälpa till gratis. Det vore faktiskt perfekt! Välkomna! (Men vi vill varna känsliga programmerare för att inträdeskraven är höga.)

Vi kommer sannolikt också att få 2 kanske 3 stjärnor av de som tycker att det är konstigt att en serie plötsligt försvinner när det blir slutspel. Men det tycker faktiskt vi med 🙂 I sport och datavärlden är det ibland lite stolpigt. Slutspel är i många fall en ny serie och då måste man favoritmarkera även den för att fortsätta följa serien under slutspel. Vi har lite tankar kring hur vi löser det lite smidigare till nästa säsong men där är vi inte än. Så kom ihåg att ni måste söka upp slutspelet och favoritmarkera den serien för att fortsätta följa serien.

Som sagt detta fixar vi till nästa säsong! Och vi hittar säkert på lite mer grejer vi kan göra för att få appen ännu bättre! Har någon tips och tankar om hur appen kan bli bättre, tar vi tacksamt emot dem via mejl.

Om ni undrar varför appen har 17-årsgräns på AppStore, så beror det på att det i appen går att titta på Youtube-klipp om hockey.

Swehockeyappen 4,4 i snittbetyg - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.