fbpx

Systemutvecklare / Webbutvecklare .NET / C# med inriktning mot front-end

Impleo IT Solutions tar vid där generella IT-system blir för kantiga. Vi hjälper företag och organisationer med digitalisering och anpassningar för att effektivisera verksamheten. Vår långa erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar som är anpassade till kundernas behov har inte bara gett oss teknisk erfarenhet, utan också djup förståelse för olika branscher och verksamheter. Vi är bra på att driva digitalt förändringsarbete och hjälper våra kunder att navigera och välja rätt väg i sin digitalisering.

Det går bra för oss! Vi har flera spännande projekt på ingång och våra kunder vill bygga vidare på sina system. Just nu är vi sju medarbetare, men vi behöver bli fler.

Vi söker en erfaren utvecklare som har ett starkt intresse för webbutveckling och trivs med att arbeta med smarta kollegor, den senaste tekniken och vill leverera lösningar som ligger i framkant. Vi ser gärna att du har ett analytiskt tänkande, är initiativrik och till stor del självgående.

Kompetens:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • C#, .Net, ASP.NET, MVC, WPF
  • HTML, JavaScript, JQuery, CSS, Bootstrap, Angular, TypeScript

Meriterande:
MS SQL, WordPress, PHP, Umbraco, Swift, Java, Entity framework

Vi jobbar nära varandra, har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi har kul på jobbet och arbetar med frihet under ansvar. Vi engagerar oss fullt ut i våra kunders utmaningar, och vill alltid leverera en hög servicenivå.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i den centralt belägna gamla brandstationen i Motala och vi hyr ut kontorsplatser till andra företag. Just nu är vi totalt c:a 15 personer inom diverse olika branscher i våra lokaler, vilket skapar en unik och riktigt spännande och kreativ miljö.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Senaste ansökningsdatum 30 september 2017.

Skicka din ansökan till work@impleo.se
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ikon - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.