fbpx
2017-01-25

Systemutveckling

Vill du veta mer om oss och vad vi kan hjälpa till med? Kontakta Magnus Lexén: 070-337 04 35, magnus@impleo.se eller Joakim Schelin: 070-605 17 80, joakim@impleo.se så berättar de mer!

Hemsidor, appar och Windowsapplikationer

Vi jobbar med det mesta inom systemutveckling och tar vid där de generella IT-systemen blir för kantiga. Vi skräddarsyr lösningar som är direkt anpassade till kundens behov. På Impleo ställer vi höga krav på oss själva och försöker hela tiden ligga i framkant och använda den senaste tekniken. Till vår hjälp har vi våra kunniga systemutvecklare och en modern teknisk plattform med de senaste utvecklingsverktygen.

Intranät och verksamhetsstöd

Vi gillar verkligen systemutveckling av de där specialgrejerna som inte passar in i några standardlösningar. Det kan t.ex. vara ett system som kompletterar ett affärssystem med information som är mera lättillgänglig och sökbar eller en webbapplikation som kanske underlättar kommunikationen med kunder, återförsäljare och/eller personal. Det kan också vara ett system för att skapa vi-känsla eller underlätta inmatning från fältet, ett system för att skapa XML-filer till ett CAD-program/konfigurator, eller ett system för att skapa dynamiska dokument och produktblad (PDF:er, Excel-, Word-, Power Point-filer etc.).

Integration med affärssystem

Ofta är informationen i ett affärssystem inte särskilt säljande, tillräcklig eller lämplig att presentera på en hemsida, i ett säljverktyg eller i en webbshop. Vi är duktiga på att koppla ihop våra lösningar med kundens befintliga system och skapa mervärden. Det kan t.ex. vara en webblösning som kompletterar befintligt affärssystem med metadata som t.ex. bilder/filmer och texter och presenterar det på ett snyggt och säljande sätt, eller ett system som automatiskt genererar fakturor i Fortnox eller låter personal, kunder eller leverantörer själva mata in data eller göra beställningar via hemsidan eller en app.

Konsulttjänster

Vi erbjuder även traditionella konsulttjänster, på plats hos kund, eller t.ex. opartisk hjälp med inköp av hemsidor/webbsystem.

Joakim Schelin och Magnus Lexén - Impleo IT Solutions AB

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Ring/mejla Joakim Schelin eller Magnus Lexén så berättar de gärna mer. Välkomna!


Systemutveckling - Impleo IT Solutions AB