fbpx

Tiden går fort när man har roligt!

Men nu är det hög tid att uppdatera hemsidan med lite information om vad vi har pysslat med den senaste tiden.

Ny Positions CV-databas har uppdaterats en del och bl.a. fått en ännu mer avancerad sökfunktion. Nu kan t.ex. Ny Position med hjälp av ett intuitivt gränssnitt skapa avancerade booleska uttryck för att komplettera sökningen/urvalet med att även söka i kandidaternas uppladdade filer/CVn.

Ny responsiv hemsida till RE Fastigheter i Linköping med ett skräddarsytt intranät för att administrera och på sikt synkronisera fastigheter, lokaler och lägenheter, felanmälan osv. Den nya hemsidan är inte färdig än, men kommer förhoppningsvis snart att släppas.

Delar av Vätternrundans Mina sidor har uppdaterats så att sidorna är responsiva vilket innebär att de nu fungerar fint även i mobilen/surfplattan. Vi har även lagt till möjligheten att starta i en speciell startgrupp där en del av startavgiften går till Barncancerfonden.

Linotols intranät har bl.a. fått en ny exportfunktion för att exportera tidrapporter.

Cardskipper är en app som Impleo IT-solutions har utvecklat. Appen hanterar medlemskap/medlemskort m.m. Med hjälp av Cardskipper kan föreningar och företag kommunicera med sina medlemmar och dessa har alla sina medlemskap och erbjudanden direkt i sin smartphone. Lexen IT-konsult har skapat en Twitter Bootstrap grunddesign och utvecklat gränssnitten till administrationssystemet.

Vi har också hunnit med att hjälpa ett par företag med WordPressinstallationer och fotografering.

Nu kavlar vi upp ärmarna och påbörjar lite fler projekt. Bl.a. ska Ny Positions publika hemsida få en helt ny design. Vi var riktigt tidiga med att utveckla en mobilanpassad hemsida till dem. Den är nu nästan fyra år, väldigt välanvänd och mycket uppskattad. Nu har tekniken kommit ifatt och den kommer inte längre att behövas, då den nya sajten naturligtvis blir responsiv. Som vanligt, när det gäller bl.a. Ny Position, samarbetar vi med Byrån kommunikation i Tranås, som ser till att designen på den nya hemsidan blir riktigt snygg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.