fbpx

Toppbetyg för Vätternrundan och Liveprint!

Som många kanske vet är det vi som ligger bakom Vätternrundans affärssystem: kansliprogram, Mina sidor (publik anmälningssida), Liveprint (utskrift av nummer-lappar), program för speakerstöd och diverse små stödsystem. Hur som helst så fick vi i dagarna ta del av lite siffror från Vätternrundans senaste kundundersökning, vilket gjorde oss både stolta och glada.

Vad sägs om detta rekordhöga ”Nöjd-kund-index”?

  •  ”Helhetsintrycket av arrangemanget: 94%”

Vilket jobb de gör Vätternrundan, alla inblandade leverantörer och alla fantastiska ideella krafter! Riktigt bra jobbat! Vi är förstås bara en liten liten del av denna siffra, men kul är det. Vi har däremot en större anledning att vara stolta över den punkt som ligger överst på listan. Det som kunderna är mest nöjda med:

  • ”Hämta ut nummerlappar: 95%”

Vårt system Liveprint som skriver ut nummerlappar får alltså toppbetyg! Fantastiskt roligt!

Vad är Liveprint?

Liverprint är den del i kedjan där nummerlapparna skrivs ut. Deltagaren skannar själv sin streckkod på sitt startbevis, vilket automatiskt startar en nummerlappsutskrift. Vätternrundans personal kopplar ihop nummerlappen, deltagaren och ett chip som gör det möjligt att följa deltagaren under loppet. När det är som mest tryck i tältet där nummerlapparna skrivs ut är 12 stationer öppna samtidigt och då går det fort. Totalt under dagen delas drygt 20 000 nummerlappar ut, och deltagarna slipper tack vare Liveprint nästan helt och hållet att köa när de hämtar ut sin nummerlapp.

Liveprint ger inte bara glada deltagare. Eftersom nummerlapparna skrivs ut dynamiskt (dvs. att namnet skrivs ut på en förtryckt nummerlapp) sparar Vätternrundan både tid och pengar. Vätternrundan behöver alltså bara skriva ut exakt den mängd nummerlappar som behövs. De slipper även kostnaden för alla kuvert som tidigare behövdes för att samla ihop och dela ut alla lösa delar till deltagaren. Behöver vi förklara miljövinsten?

Vi tackar Vätternrundan för finfint samarbete och ser fram mot höstens anmälningstryck och nästa års alla rundor. Till dess har vi ytterligare förfinat Liveprint och hoppas på att öka nöjd-kund-indexet lite till.

Vi ses i nummerlappstältet!

Vätternrundan Liveprint - Impleo IT Solutions AB
Vätternrundan Liveprint - Impleo IT Solutions AB

Vätternrundan Liveprint - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.