fbpx

Välkommen Viskaforshem!

Tack för förtroendet Viskaforshem AB! Det är alltid roligt att träffa nya människor och få möjligheten att hälsa nya kunder välkomna. Idag blev det klart att vi ska hjälpa Viskaforshem med en ny hemsida med koppling till deras befintliga fastighetssystem REAL.

För att förenkla och för att de ska slippa dubbelarbete ska vi automatisera presentationen av deras fastigheter, lediga lägenheter och lokaler på hemsidan. Vi har tidigare hjälpt Fastighets AB Radiomasten (som också använder REAL), och RE Fastigheter med liknande system. Den publika delen av hemsidan kommer att se ut ungefär som idag, men vi passar på att göra den responsiv så att den fungerar lika bra i en dator som i en padda/telefon.

Någon som fortfarande läser? Nu börjar det snart bli nördigt. Risk för åksjuka! Fortsatt läsning sker på egen risk… 😉

Hemsidan/webbapplikationen bygger på Lexen IT-konsults CMS-system som har anpassats och kompletterats med kundspecifika önskemål, som t.ex. kopplingen till REAL Fastighetssystem http://www.realgood.se, tabeller och gränssnitt för att Viskaforshem själva enkelt ska kunna administrera sin hemsida. Fastigheter, byggnader, områden, adresser, objekt, om en lägenhet är ledig eller ej, osv. hämtas från affärssystemet. Denna information mappas och kompletteras bl.a. med illustrerande texter, bilder och dokument i Viskaforshems nya webbapplikation och presenteras automatiskt på hemsidan när något har uppdaterats i REAL.

Hemsidan/webbapplikationen är utvecklad i ASP.NET (C#), MS SQL Server, Twitter Bootstrap, JQuery, HTML5. Projektet är helt objektorienterat och har flera lager/projekt för att det ska vara enklare att kommunicera/komplettera affärslogiken med/från andra system, andra/nya gränssnitt i framtiden.

Viskaforshem AB - Logotyp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.