fbpx

Vi vann Årets innovationspris på Motalagalan 2017!

Ojojoj! Och jösses vad kul! Vi vann Motala kommuns pris för Årets innovation på Motalagalan 2017! Priset delades ut av Motalas kommunalråd Camilla Egberth och Motala kommuns förvaltningschef Jimmy Szigeti.

Att bara bli nominerade kändes stort. Att någon har uppmärksammat oss, tagit sig tid att skriva en motivering och nominerat oss är fantastiskt. Ett stort tack för det! Att fler än personen som nominerade oss tyckte att vår app för digitala medlemskort, och att vi har varit drivande i en lärlingsutbildning är innovativt och värt att uppmärksamma är riktigt riktigt roligt. Vi bugar och tackar och är grymt stolta.

Ett stort tack till Motala kommun, vår fantastiska personal och alla härliga kunder! Nu är vi ytterligare taggade och vi har massor med roliga grejer på gång. Nu närmast ser vi fram emot ett par nya spännande projekt och två nyanställningar. Vi tror att 2018 kommer att bli ett riktigt roligt och spännande år!

Det digitala medlemskortet Cardskipper lanserade vi för ett par år sedan, och vi har hela tiden känt att vi har en kanonidé. Att ta en idé ifrån en tanke till att fungerande produkt har varit en utmanande men stimulerande process! Utan ett starkt utvecklingsteam och drivna medarbetare hade detta givetvis inte varit möjligt.

Vi har nu tagit nästa steg i utvecklingen av Cardskipper, som numera huserar i ett eget bolag inför den kommande utlandslanseringen. Vårt utvecklingsteam på Impleo kommer givetvis vara en del av den resan när det gäller programmering och utveckling, och vi ser fram emot att bidra till att satsningen faller väl ut på alla plan.

Motiveringen till priset:
”Det krävs en innovatör för att förvandla en ideell förenings utmaning till en produkt med internationell marknad. Den innovatören heter Joakim Schelin och finns hos årets vinnare Impleo. Med den lika självklara som smarta appen Cardskipper förenklas nu vardagen för både förbund, föreningar och företag runt i landet och snart i övriga världen. En unik idé med gigantisk marknad och en användarvänlig lösning i ett och samma klick!”

Impleo - vinnare av Årets innovation på Motalagalan 2017

Impleo - vinnare av Årets innovation på Motalagalan 2017 - Impleo IT Solutions AB

Vinnare av Årets innovation på Motalagalan 2017 - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.