fbpx

Vill du bli lärling hos oss?

Har du intresse för IT och teknik samt vill lära dig mer?

Då kan du ta chansen att söka Lärling inom IT. Ett samarbete mellan Vuxenutbildningen och företagen Exeo, Ilab och Impleo på initiativ av branschrådet IT/Information Tillväxt Motala.

Kunskap om IT efterfrågas inom alla branscher och med rätt utbildning öppnas många möjligheter till arbete inom programmering, systemering, drift, säkerhet, support, kommunikation och IT-arkitektur.

Syftet med lärlingsutbildningen är att få fram ett antal vassa utvecklare/programmerare som ska kunna delta i/driva projekt och även förstå innebörden av affärsmannaskap. Utbildningen genomförs i lärlingsform, vilket innebär att hela utbildningen är förlagd på företagen. Målet är att alla ska få en anställning efter avslutad utbildning.

Viktigaste egenskaperna är att ha ett intresse för IT och teknik samt viljan att lära sig mer.  Allt mer arbete sker i team/projekt, vilket gör att god samarbetsförmåga värderas högt. Det gäller även att vara följsam, att ha en bra förmåga att anpassa sig och sitt arbete i takt med utvecklingen.

Lärlingsutbildningen bygger på gymnasiekurser i programmering, webserverprogrammering, grafisk illustration och entreprenörskap, totalt 700p i 35 veckor. Viss variation kan förekomma beroende på tidigare studier och erfarenhet.

Välkommen på informationsmöte på Brandmannen, gamla brandstationen den 31 januari kl.15.00!

Start i mars 2017. Ansök senast 10 februari.

Frågor? Kontakta Cecilia Stevrin, Vuxenutbildningen 0141-22 58 85 cecilia.stevrin@motala.se.

www.motala.se/vux 

 

 

 

 

 

 

Joakim, Fredrik, Magnus - Impleo IT Solutions AB

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.