fbpx

Viva för webben

Ilab har under många år utvecklat sitt uppskattade verksamhetssystem Viva. Och det märks att de inte har legat på latsidan. Systemet är otroligt omfattande, vilket blir väldigt påtagligt när ”allt” nu även ska nås via en vanlig webbläsare.

Lexen IT-konsult har fått i uppdrag att hjälpa Ilab med utveckling av gränssnitt till Viva omsorg för webben. Hårt arbete och ett trevligt samarbete har nu resulterat i ett, i vårt tycke, ganska trevligt system. Vi är helt enkelt väldigt nöjda med de nya responsiva gränssnitten som fungerar lika bra på kontorets stora skärm som i paddan/telefonen ute på fältet. Det är snart dags för hårdtest och en release av en första version närmar sig. Vi är övertygade att kunderna kommer att uppskatta och gilla Viva Omsorg för webben lika mycket som vi gör.

Lexen IT-konsult har tidigare hjälpt Ilab med gränssnitt till Viva E-tjänster som nås via den nyligen släppta appen Viva omsorg. Appen, som har fått ett fantastiskt mottagande av kunderna, har utvecklats tillsammans med Atea.

 

ILAB och Viva logotyper

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.